Пријавување

Пријава за обука

Доколку сте заинтересирани за следење на обуката од целата програма (12 модули) или на некоја од модуларните обуки Ве молиме да го потполните формуларот.
Пријавување на електронската адреса : ecologic.mk@gmail.com
Дополнителни информации околу термините за започнување на обуките и цената на истите можете да добиете на телефонскиот број 02 5112 716 и 078 365 902 или на маил адресата ecologic.mk@gmail.com.